Cjenik

Odaberite pojedinačne ili grupne tretmane

Posebno izdvajamo

50 Eura

50 Eura

50 Eura

300 Eura

Pogledajte cjenik: svih naših usluga:

300 Eura

Uključuje tri dolaska:
1. Namještanje Atlasa
2. Kontrola i dodatno podešeavanje (nakon 30 dana)
3. Kontrola nakon 30 dana

Trajanje tretmana 90 minuta

50 Eura

PEMF terapija ima dugu povijest i temelji se na saznanjima o elektromagnetskom polju i njegovom utjecaju na žive organizme.
Elektromagnetska polja postoje u prirodi, a istraživači su primijetili da živi organizmi, uključujući i ljude, reagiraju na ta polja.

Trajanje terapije 45 minuta

100 Eura

Mnogi od nas svjedočimo povredama i udarcima glave ili trtice od pada, sporta ili saobraćajnih nesreća.

Ne moramo pamtiti potisnute traume koje smo doživeli da bismo pomogli njihovom saniranju to će za nas učiniti naša unutrašnja inteligencija. Svjedoci smo raznih zapanjujućih oporavaka od težih operativnih zahvata koji su uspješno tretirani CST-om.

Trajanje tretmana 50-60 minuta

50 Eura

Terapija kisikom s barokomorom je inovativna metoda liječenja koja pruža brojne dobrobiti za vaše zdravlje i opće blagostanje.
U našoj poliklinici, koristimo naprednu tehnologiju i stručnost našeg tima kako bismo vam omogućili najbolje moguće rezultate.

Trajanje tretmana 60 minuta

75 Eura

Hydro colon terapija je revolucionarna metoda detoksikacije i pročišćavanja debelog crijeva putem nježnog i sigurnog ispiranja vodom.

Naša poliklinika pruža vrhunsku uslugu u ovoj oblasti, koristeći naprednu opremu i stručni tim koji vam omogućuje siguran i učinkovit tretman.

Trajanje tretmana 45-60 minuta

60 Eura

Kvantna biotehnologija za poboljšanje kvalitete zdravlja i detaljnu analizu stanja tijela

NLS ili nelinearna dijagnostika je računalna nelinearna analiza (NLS) kao dinamička neinvazivna informativna metoda koja se sve više koristi za ispitivanje zdravstvenog stanja zahvaćenog patologijama različitog podrijetla.

Trajanje tretmana 45-60 minuta

55 Eura

Access Bars je tehnika, koja se odvija između klijenta i stručnjaka.
Klijent leži na stolu za masažu dok mu stručnjak laganim pritiskom stimulira točke na glavi, simetrične sa obje strane.

Bars je dobio naziv po tome što se stvara “bar” ili pločica (traka) energije između prstiju sa lijeve i desne strane glave. Tehnika služi tome da se svi vaši programi ili ograničenja, patnje, bolesti i sl. otpuštaju, rastvaranjem energetskog naboja u 32 točke na glavi.

Trajanje tretmana 30-45 minuta

50 Eura

Uz Focus 448 CET  pronalazite ono što već dugo tražite, pružajući vam NEINVAZIVNU , bezbolnu , sigurnu opciju zatezanja bora bez oštećenja tkiva i uz trenutni oporavak!

Focus 448 CET je idealno rješenje za zatezanje bora, oblikovanje tijela, tretmane celulita. Pruža nevjerojatne rezultate za estetske tretmane, kao što su keloidi, koji zahtijevaju visoku temperaturu .

Trajanje tretmana 30 minuta

50 Eura

“Sjedilački” način života, stresni dani na poslu i brza putovanja ostavljaju tragove na vašem tijelu.
Limfna drenaža je terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.

Trajanje tretmana 60 minuta

Želite dogovoriti konzultacije?

Nazovite nas naa +385 (0)98 188 7798 ili ispunite formular.