NLS dijagnostika i analiza

Vratite svoje tijelo u balans

Ukratko

Kvantna biotehnologija za poboljšanje kvalitete zdravlja i detaljnu analizu stanja tijela

NLS  ili  nelinearna dijagnostika je računalna nelinearna analiza (NLS) kao dinamička neinvazivna informativna metoda koja se sve više koristi za ispitivanje zdravstvenog stanja zahvaćenog patologijama različitog podrijetla.

NLS se može primijeniti i in vivo (za dobivanje NLS spektra jednog ili drugog dijela organa ili tkiva), i in vitro (za dobivanje NLS spektra ekstrakata iz tkiva, bioloških tekućina ili stanica); dok se prilično često oba pristupa mogu kombinirati za točniju interpretaciju podataka.

Kako tretman izgleda...

Korištenje NLS-a

Korištenje NLS-a u klinici zahtijeva uređaje koji proizvode najmanje 20 – 30 mT vrtložna magnetska polja.
Zbornik radova posljednjeg Međunarodnog kongresa liječnika (2000. i 2001.), koji se bavio novim metodama dijagnostike, svjedoči o sve većem broju NLS istraživanja koja se koriste u dijagnostičke svrhe. bilo dvostruko više.
Metoda nelinearne dijagnostike (NLS) koja se koristi u uređaju Metatron u posljednje se vrijeme aktivno primjenjuje u mnogim medicinskim ustanovama.

NLS uređaj je najnaprednija analiza rezonantne spektroskopije, analiza kvantne rezonancije, analiza akustične rezonancije, tomografsko skeniranje dostupno danas.
Procjena tijela je zbog rezonantnog pojačanja stanja magnetskog vrtloga.

Svaki organ ima specifičan, frekvencijski raspon stanja magnetskog vrtloga, koji su prikazani u obliku grafikona.
Svaki biološki proces, bio on zdrav ili patološki, ima vrlo specifične magnetske vrtložne oscilacije.
Oni se pohranjuju u memoriju računala i uzimaju u obzir težinu, dob, spol i druge karakteristike ispitanika.

Tehnologija NLS uređaja klasificirana je kao biofeedback tehnologija.
Podaci se prikupljaju rezonantnim pojačavanjem magnetskih vrtložnih stanja cijele matrice biopolja pomoću triger senzora.
Korištenjem računalno upravljanog instrumenta na siguran, neinvazivan, bezbolan i učinkovit način prikazuju se informacije o cijeloj matrici biopolja do razine biopolja kromosoma.

Pacijent sjedi ispred monitora računala i nosi slušalice 15-30 minuta.
Za to vrijeme se prikupljaju informacije o stanju njegovog/njezinog biopolja.
Nakon toga se izvode različite analize i prikazuju se sažeci koji odražavaju energetsko zdravlje pacijenta.
Ikone u boji prikazuju različite stupnjeve nestabilnih stanja magnetskog vrtloga prikazanih na virtualnom modelu računala.

NLS skener djeluje na osam razina: molekularna, ultrastrukturna, DNA spirala, kromosom, jezgra, stanica, tkivo, organ – prilikom pregleda očitava se stanje vanjske i unutarnje strukture organa i uzrok problema.

Dijagnostika i terapija

Naša poliklinika je ponosna na to što vam može ponuditi NLS Metatron sustav koji je opremljen najnovijom tehnologijom i vođen stručnim timom. Ovdje su neke od ključnih prednosti korištenja NLS Metatron sustava:

  1. Analiza cjelokupnog energetskog polja: NLS Metatron sustav omogućuje nam procjenu energetskih polja i funkcionalnosti svih organa, tkiva i stanica u tijelu. To nam daje cjelovitu sliku o stanju vašeg zdravlja i omogućuje nam da pristupimo uzrocima problema na dubljoj razini.
  2. Rano otkrivanje neravnoteža: NLS Metatron sustav je iznimno osjetljiv i može identificirati rane znakove energetskih neravnoteža prije nego što se simptomi manifestiraju. To omogućuje rano otkrivanje potencijalnih zdravstvenih problema i pravovremeno djelovanje za prevenciju i održavanje zdravlja.
  3. Individualizirani terapijski planovi: Na temelju rezultata NLS Metatron analize, naš tim stručnjaka izrađuje personalizirane terapijske planove koji su prilagođeni vašim specifičnim potrebama. Ovi individualizirani planovi uzimaju u obzir vaše energetske neravnoteže i ciljaju na obnovu ravnoteže i poticanje samoozdravljenja.
  4. Praćenje napretka: NLS Metatron sustav omogućuje praćenje napretka tijekom terapije i evaluaciju učinkovitosti odabranih postupaka. To nam pomaže da prilagodimo terapiju i osiguramo najbolje rezultate za vaše zdravlje.
  5. Sigurnost i neinvazivnost: NLS Metatron analiza je potpuno sigurna i neinvazivna. Nema potrebe za ubadanjem iglama ili izlaganjem zračenju. Ova tehnologija je prikladna za ljude svih dobnih skupina i ne uzrokuje nuspojave.