O nama

Dobrodošli u našu polikliniku za energetsku medicinu!

Naša poliklinika je osnovana i vodena od strane Snježane Unuk, glavnog specijalista i doktorice energetske medicine. Snježana je izuzetno obrazovana i certificirana stručnjakinja koja posjeduje brojne diplome iz vrhunskih svjetskih škola koje se bave holističkim pristupom liječenju tijela. Njezin cilj je poboljšati ravnotežu i ukupno zdravstveno stanje ljudi.

Naša vizija - zdravlje za sve

Kroz godine prakse, tretirala je tisuće pacijenata iz različitih zemalja, uključujući Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te mnoge druge europske zemlje. Njezina stručnost i iskustvo omogućuju joj da pruži visoko kvalitetnu skrb svima koji dolaze u našu polikliniku.

Jedna od naših najučinkovitijih metoda liječenja je AtlasZone metoda, koju s povjerenjem koristimo za liječenje djece i pacijenata svih dobnih skupina. Uz stopostotnu sigurnost, možemo tvrditi da AtlasZone metoda donosi izvanredne rezultate. Često se dogodi da tijelo bude oštećeno do te mjere da je poboljšanje minimalno, ali unatoč tome, terapija ima uspjeh od 93%.

.

Naš moto je

Vaše zdravlje je vaše najveće bogatstvo

U našoj poliklinici nudimo terapije opuštanja mišića i fascija koji su pokazali iznimne rezultate u liječenju glavobolja, migrena, vrtoglavica, grčeva, bolova u vratu i leđima te mnogih drugih bolesti. Snježana je u svojoj praksi ustanovila da mnogi pacijenti pate od mišićnih i fascijalnih spazama na određenim dijelovima tijela, stoga je razvila kombinaciju različitih tehnika koje se koriste kako bi se riješili kronični i dugogodišnji zdravstveni problemi.

Uz našu stručnost i predanost, nudimo personalizirane terapije koji su prilagođeni individualnim potrebama svakog pacijenta. Naš tim stručnjaka radi zajedno s vama kako bismo postigli najbolje moguće rezultate i osigurali vaše optimalno zdravlje i dobrobit.

Posjetite našu polikliniku i otkrijte kako vam možemo pomoći u postizanju zdravog i uravnoteženog života. Vaše zdravlje je naša najveća prednost, i veselimo se što ćemo vas podržati na vašem putu prema boljem zdravlju.

Svjedočanstva naših klijenata

Obećajemo da ćemo se pobrinuti za vas... i to ispunjavamo

 • Unatoč stalnom vježbanju i treninzima imao sam tegobe sa vratom i donjim djelom leda.. Nakon namjestanja atlasa ne samo da su mi pokreti lakši već osjećam da imam puno više energije manje se umaram kod treninga. Lakše nekako sve obavljam u životu i puno bolje spavam. Kao da mi je mozak "proradio". Nekako sam hrabriji i ležerniji. Tretman namještanja atlasa kod Vas bila je jedna od boljih odluka u mom životu Puno Vam Hvala
  Matija Vukelić
 • Prije centriranja atlasa, patio sam od konstantnih bolova u leđnim mišićima ispod desne lopatice, sa izramenim osjećajem uklještenja živca, što je rezultiralo stalnim pokušajima istezanja koji su postali svojevrsni tikovi... Nakon centriranja atlasa, bolovi i taj neugodni osjećaj nestali su kao rukom odnešeni! Osjećaj znatnog boljitka cjelokupne pokretljivosti tijela je neizostavan, a također sam primjetio znatno poboljšanje osjeta njuha!
  Davor Tomić
 • Obratila sam se Snježani Unuk (skeptično) zbog nepodnošljivih vrtoglavica.Nakon tretmana nisam više imala vrtoglavice vec samo nekakvo ljuljanje u prvih 7 dana. Danas više ni toga nemam tu i tamo mi se zaljulja, ali to nije ni blizu onoga sto sam proživljavala, prošlo je mjesec dana. Vrat takođjer mogu okrenuti do točke do koje nisam mogla. Preporučam!
  Sanja Maričević
 • Problem sa leđima (lumbalni dio) rijesen tretmanom i korekcijom atlasa. Iako u pocetku vrlo skeptican prema tretmanu u konacnici extra zadovoljan i bez bolova. Moje iskustvo iskljucivo pozitivno!!! HVALA i preporucam!
  Nikola Mrđen
 • Zadovoljna i preporučila bih svakako! Rekla bih da je najveći učinak u boljem protoku energije kroz cijelo tijelo. A to djeluje dugoročno. Stoga, dok su neka poboljšanja namještanja atlasa uočljiva odmah, neke sam primijetila tek s vremenom te sam ih mogla povezati samo s tim zahvatom (npr. Nestala mi je kronična bol u peti.)
  Branka Blažević